Horse Lovers Fun

Bij HORSE LOVERS FUN doen we aan : BUITENRITTEN TE PAARD, WANDELINGEN TE PAARD, TREKTOCHTEN TE PAARD, DAGTOCHTEN TE PAARD, WANDELTOCHTEN TE PAARD, RECREATIE TE PAARD, PAARDRIJDEN, UITSTAPPEN TE PAARD, BUITENRITTEN TE PAARD, BOSWANDELING TE PAARD, THEMATOCHTEN TE PAARD, MEERDAAGSE TOCHTEN TE PAARD. 

Onze BUITENRIT TE PAARD doen we met behulp van een GIDS en dit voor de ONERVAREN RUITER of BEGINNELING en BEGINNELINGEN als voor de ERVAREN RUITER of RUITERS, voor KINDEREN VANAF 12 JAAR en VOLWASSENEN TOT 99 JAAR en dit zowel voor een INDIVIDUELE ACTIVITEIT TE PAARD als voor een FAMILIEUITSTAP, GROEPSACTIVITEIT, VRIJGEZELLEN ACTIVITEIT, VRIJGEZELLENFEEST, VERJAARDAGSFEEST, COMMUNIEFEEST, LENTEFEEST, VERRASSING, TEAMBUILDING en BEDRIJFSSPORTDAG

De WANDELTOCHTEN TE PAARD gaan door op DE KEIHEUVEL, DE MOST, KATTENBOS, PIJNVEN, DE MAAT, HET BEL'S BOS, HET RAUWS MEER, BLAUWE KEI, DE LOMMELSE SAHARA en dit te GEEL, MOL, BALEN, POSTEL, LOMMEL, HECHTEL-EKSEL enz…

PAARD en als je zelf niet durft PAARDRIJDEN of je wil iemand een plezier doen met een WANDELTOCHT TE PAARD dan kan je een WAARDEBON voor een BUITENRIT TE PAARD of CADEAUBON voor een DAGTOCHT TE PAARD ( KADOBON voor PAARDRIJDEN  ) aanvragen om te geven. 

Mijn KUDDE bestaat uit MERRIE’S en RUINEN, van het type QUARTER, PAINT, PINTO, KRUISING QUARTERS, DRAVER

Onze RITTEN TE PAARD gebeuren met een WESTERNZADEL zodat u het gevoel hebt in een WESTERN te RIJDEN als een echte COWBOY te PAARD.  Indien mogelijk RIJDEN we BITLOOS te PAARD.

Na de BUITENRIT TE PAARD kan de dag afgesloten worden met een lekkere BBQ ( BARBECUE / BARBECUE ) (op aanvraag)

Onze PAARDEN worden PAARD NATUURLIJK gehouden, niet op STAL maar wel op WEIDE met BESCHUTTING en LOOPSTAL en we doen aan NATUURLIJK BEKAPPEN.

Met mijn PAARDENCAMION / PAARDENVRACHTWAGEN kan ik op VERPLAATSING komen om te gaan PAARDRIJDEN.

Als je met VAKANTIE gaat of je bent ZIEK dan kan ik je PAARDEN VERZORGEN of ben ik even de PAARDENOPPAS als je niet te ver weg woont. Je kan tijdens je AFWEZIGHEID je PAARD of PAARDEN hier ook STALLEN of PLAATSEN tot je weer terug bent.

We werken PAARDVRIENDELIJK, en doen aan PAARDENFLUISTEREN en PAARDENLUISTEREN.